Wat is SDE+?

Zodra je als ondernemer (veel) meer duurzame energie gaat produceren dan je zelf gebruikt, kom je in aanmerking voor de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+). Deze rijkssubsidie vergoedt het prijsverschil tussen grijze en groene energie, zodat jij je duurzaam geproduceerde groene stroom op de gewone energiemarkt kwijt kunt. Wederom is het totaalbedrag van 2 miljard euro SDE+ subsidie beschikbaar gesteld.

Als u een SDE+ subsidie voor zonnepanelen toegewezen krijgt, kunt u maximaal 8,5 eurocent subsidie krijgen per opgewekte kilowattuur en dat gedurende 15 jaar.

De SDE+ ronde is open van 17 maart 2020 vanaf 09.00 uur tot 2 april 2020 tot 17.00 uur.

Belangrijkste voorwaarden

U valt onder één van deze categorieën:
-Zon-PV met een piekvermogen ≥ 15 kWp en < 1 MWp -Zon-PV met een piekvermogen ≥ 1 MWp Plaatst u uw zonnepanelen op een nieuw te bouwen gebouw? Dan bent u verplicht de verleende omgevingsvergunning van uw nieuwe gebouw bij uw subsidieaanvraag toe te voegen. Wij kunnen de SDE+ projecten ook financier door middel van een lease constructie. Laat Wijsman een GRATIS en vrijblijvende subsidie / dak-check uitvoeren. Gezien de korte looptijd van deze subsidie raden wij aan om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze subsidie of heeft u interesse, neem dan contact op met Arnold van Lent via telefoonnummer 06-12586677 of via arnold@ahaw.nl

Contact

Meer informatie over deze subsidie? Neem contact met ons op via bovenstaande button!