Agrarisch Handels- en adviesbureau Wijsman

Agrarisch Handels- en adviesbureau Wijsman is opgericht door Sander Wijsman in januari 2005. De kernactiviteiten bestonden destijds vooral uit energiebesparingsadvies en bijbehorende producten. Langzamerhand werd er met behulp van freelance-adviseurs uitgebreidt om een landelijke dekking te kunnen bieden. Energiebesparing kan soms simpeler en goekoper gerealiseerd worden dan men verwacht, mede daardoor werd in 2008 de eerste, zelfontwikkelde volledig RVS uitgevoerd, buizenkoeler verkocht. Sindsdien werden in eigen beheer ook energiezuinige hoogfrequente TL armaturen, gasontladingslampen en andere producten ontwikkeld. Daarnaast hebben we bijna 5 jaar ervaring als Cowhouse dealer.

Uit het veld werd er ook telkens vaker gevraagd bij nieuwbouwplannen mee te denken qua bouw, indeling en energiebesparing. Hieruit is een samenwerking met Wijsman Bouw- en tekenadvies gegroeid. Samen bieden ze Stalconcept Totaal aan.

Kern; het uitzetten van uw strategie, bestekschetsen, aanvraag van vergunningen, meedenken en adviseren van onder- en bovenbouw, de inrichting en natuurlijk kostenbeheersing. Dit kan in de vorm van offertevergelijkingen en onderhandelingen tot de daadwerkelijke aanbesteding.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan hier contact met ons op.