Ons Team

Sander Wijsman

Sander Wijsman

Directeur

Al tijdens zijn studie aan de CAH in Dronten is Sander begonnen met zijn bedrijf, Agrarisch handels- en adviesbureau. Na het behalen van zijn diploma heeft hij het bedrijf verder uitgebouwd. Sander heeft de algemene leiding over het bedrijf en treedt landelijk en internationaal op als adviseur.

M 06-41404982

Chris Wijsman

Chris Wijsman

Adviseur

Chris is al bijna 40 jaar werkzaam in de agrarische sector en beschikt dus over enorm veel kennis en ervaring. Naast zijn eigen bedrijf, Wijsman bouw- en tekenadvies, is Chris landelijk werkzaam voor Agrarisch handels- en adviesbureau Wijsman.

M 06-43586675

Nico de Ruiter

Nico de Ruiter

Medewerker binnendienst / Adviseur

Nico is uw adviseur voor de regio Utrecht. Hij heeft reeds diverse jaren ervaring als adviseur buitendienst en is niet onbekend met de melkveehouderijsector: hij is een boerenzoon met het hart in de melkveehouderij. Nico heeft een bouwkundige opleiding, waardoor hij ook op het gebied van bouwen de nodige kennis heeft.

T 079-3313678
M 06-42499358

Arnold van Lent

Arnold van Lent

Adviseur

Arnold is uw adviseur voor de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland (noordelijk deel) en Noord-Brabant. Arnold is van huis uit bloemist en heeft eerst stage bij ons gelopen en bij diverse klanten van ons meegewerkt, waardoor hij zijn agrarische kennis flink heeft uitgebreid.

M 06-12586677

Flip van der Stouwe

Flip van der Stouwe

Adviseur

Flip is uw adviseur voor de regio’s Flevoland, Drenthe en West-Overijssel. Hij komt uit Zalk en is melkveehouder.

M 06-41160017

Heleen van Zijl

Heleen van Zijl

Office Manager

Heleen werkt als office manager op kantoor en is onder andere verantwoordelijk voor marketing & PR, subsidie-aanvragen en administratie. Doordat zij zelf op een melkveehouderij woont en meewerkt, weet zij goed wat er in deze sector speelt.

T 079-3313678