Nieuws

SUBSIDIE ENERGIEBESPARING EN ZONNE-ENERGIE

De provincie Overijssel verstrekt nog tot 15 september a.s. subsidie op investeringen in  energiebesparing en hernieuwbare energie, waaronder zonnepanelen.

De subsidie is maximaal 30% of 15% van de subsidiabele kosten met een minimum van € 1.000,- en een maximum van € 200.000,- of € 100.000,- (afhankelijk van het soort investering).

Dus: bent u voornemens om te investeren in energiebesparing * en/of hernieuwbare energie zoals zonne-energie (zonnepanelen), profiteer dan nu nog van deze provinciale subsidie!

Indien u de investering bij ons doet, vragen wij GRATIS de subsidie voor u aan.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Klik hier of bel naar 079 – 33 13 678.

*Denk hierbij aan LED-verlichting, melkvoorkoeler, warmteterugwinning, frequentieregelaar of isolatie.

Fronius Service Partner

Sinds kort is Wijsman gecertificeerd als Fronius Service Partner. Hiermee bent u verzekerd van onze gedegen (technische) kennis en kunde van de Fronius-producten (omvormers voor zonnepanelen). Wij mogen hierdoor onder meer zelf PC boards vervangen in het geval van een storing/defect. Dit bespaart tijd waardoor uw zonnepanelensysteem snel weer functioneert.

Opdracht bij Diergaarde Blijdorp

Begin dit jaar heeft Wijsman een mooie opdracht van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam ontvangen. De opdracht bestond uit het leveren en monteren van Patura-hekwerk voor de nieuwe bizonweide. De gehele opdracht is inmiddels naar volle tevredenheid van alle betrokken partijen uitgevoerd.

Wijsman lid van Holland Solar

Recent is Wijsman lid van branchevereniging Holland Solar. Dit is de branchevereniging van Nederlandse experts in zonne-energie.

Al 30 jaar lang behartigt Holland Solar de belangen van haar leden, momenteel zo’n 130. Holland Solar is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE).

De activiteiten van Holland Solar behelsen onder meer:

  • Het geven van voorlichting
  • Het voeren van politieke lobby’s voor het versterken van een duurzaam energiebeleid
  • Het verspreiden en delen van kennis d.m.v. het verzenden van digitale nieuwsbrieven, het verspreiden van persberichten, het geven van presentaties en het (mede)organiseren van informatiemarkten, workshops en congressen.
  • Het promoten van zonne-energie met campagnes
  • Het ontwikkelen en ondersteunen van het kwaliteitskeurmerk Zonnekleur

Vervanging boerderij-boiler door nieuw doorstroomtoestel

Is uw boerderij-boiler aan vervanging toe? Dan zijn de doorstroomtoestellen van Rinnai een goede keus. Deze doorstroomtoestellen kenmerken zich door een hoge continue tapcapaciteit (geen tekort aan heet water meer door het ‘leeg tappen’ van de voorraadboiler), een enorme energetische besparing t.o.v. traditionele gasboilers en het leveren van heet water van 85°C tot wel 23 ltr/min bij voorverwarmd water vanuit de melkkoeling.

De compacte, gasgestookte doorstroomtoestellen van Rinnai leveren een constante, royale hoeveelheid heet water van 85°C zolang er afname is, terwijl bij een traditionele boiler de temperatuur onderuit zakt naarmate er meer wordt afgenomen. Daarna duurt het weer lang voordat de boiler is opgewarmd en is er, na bijvoorbeeld het reinigen van de melktank, niet direct heet water beschikbaar voor het spoelen van de melkinstallatie.

Daarnaast leveren de Rinnai doorstroomtoestellen een rendement van 92,5% en alleen gasverbruik wanneer gespoeld en gereinigd moet worden. Dit betekent een significante daling van energiekosten.

Daar waar andere doorstroomtoestellen niet meer tapcapaciteit leveren bij een hogere temperatuur van het voorverwarmde water, loopt dit bij de Rinnai HDC op tot wel 20 ltr/min van 85°C!

Deze doorstroomtoestellen vallen dan ook onder de EIA (Energie Investerings Aftrek) regeling, waardoor u 55,5% fiscaal voordeel kunt behalen. Neem voor meer informatie hier contact met ons op.

WIJ ZIJN NU OOK PATURA-DEALER !

Al meer dan 10 jaar leveren wij stalinrichting voor met name de melkveehouderij. Vanaf heden zijn wij ook dealer van Patura, een van oorsprong Duits familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is op het gebied van stalinrichting en afrastering voor runderen, paarden en schapen/geiten. Hiermee bieden wij een nog completer assortiment stalinrichting.

Voordelen:

  • Uitgebreid assortiment, óók voor paarden en schapen/geiten.
  • Naast ligboxen en hekken (voerhekken, afscheidingshekken, poorten) ook koeborstels, voer- en drinkbakken, kalverhokjes, klauwbehandelboxen en vele soorten afrastering.
  • Grote voorraad, dus snelle levertijden.

Neem voor meer informatie of een gratis catalogus contact met ons op: telefoonnummer 079 – 33 13 678 , e-mail info@ahaw.nl

ACTIE — ACTIE — ACTIE — ACTIE — ACTIE — ACTIE — ACTIE — ACTIE — ACTIE — ACTIE — ACTIE — ACTIE — ACTIE

De eerste 25 klanten die Patura-producten bij ons bestellen, ontvangen GRATIS een Duits bierpakket. *

*Vraag naar de voorwaarden.

MET PELLETBOILER 50% BESPARING OP VERWARMINGSKOSTEN

De aanschaf van een pelletboilerverwarming levert al gauw een besparing op van 50% of meer op de verwarmingskosten. Via RVO kunt u ook nog eens een subsidie van € 3.200,- verkrijgen *. Met een aanschafprijs vanaf € 4.100,- blijft er dus slechts een investering van € 900,- over! Daarmee is een pelletkachel een heel aantrekkelijk alternatief voor propaangas en diesel. Ook de terugverdientijd is kort: ca. 3 jaar.

De Termoboiler is een geïntegreerd buffervat cv-ketel op pellets en vervangt uw op gas- of stookolie werkende CV-ketel volledig. Hij produceert warm water voor zowel cv als douche/bad. Op het ingebouwde buffervat kan optioneel zelfs een zonneboiler worden aangesloten. Hierdoor heeft u ’s winters en ’s zomers altijd tapwater uit de alternatieve energiebronnen hout en zon.

Omdat expansievat, circulatiepomp en temperatuurregeling zijn ingebouwd, is het aansluiten op bestaande cv- en watercircuits eenvoudig en is het installatiewerk snel uit te voeren.

De Termoboiler is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: 15 kW, 19 kW, 24 kW en 31 kW (later dit jaar zelfs 50 kW)

*Deze subsidie vragen wij GRATIS voor u aan bij aanschaf!

METEN = WETEN: ON-LINE MONITORING VAN UW ENERGIEVERBRUIK

Middels koppeling van uw kWh-meters aan het internet kunt u heel eenvoudig zelf uw energieverbruik volgen op elk uur van de dag via uw smartphone, tablet of PC. Zo heeft u altijd inzicht in uw verbruik en kunt u indien nodig actie ondernemen. Wijsman kan op afstand meekijken en u van feedback voorzien.

Voordelen

Compact: past makkelijk in de meterkast

Toegankelijk: via webserver met o.a. historieken

Modulair: uitbreidbaar tot 64 verbruikers

BOUW UW HOOG FREQUENTE T8 ARMATUREN SNEL EN GOEDKOOP OM TOT LED

Voor hoog frequente T8 armaturen is er nu een LED-buis op de markt, waarmee u in een handomdraai uw T8-verlichting vervangt door LED-verlichting zonder aanpassing/vervanging van binnenwerken, voorschakelapparaten en/of herbedrading. Deze speciale LED-buis is verkrijgbaar in verschillende wattages (17W – 1200mm, 21W – 1500mm) en kleuren (830, 840, 865).

Beste stalverlichter van Nederland!

succesfactor

Wij zijn bijzonder trots te kunnen melden dat Wijsman als beste stalverlichter is gekozen door het Nationaal Business Succes Award Instituut. Hiermee zijn wij genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2014, de grootste ondernemersprijs van Nederland.

Dat Wijsman is uitgeroepen tot beste stalverlichter van Nederland, hebben wij te danken aan ons innovatief vermogen, service gerichtheid, klantreactie, duurzaamheid, onderscheidend vermogen en vindbaarheid. Dit is een erkenning van onze jarenlange inzet om agrariërs te voorzien van goede stalverlichting waar zowel de agrariër als de dieren jarenlang plezier van hebben. Uiteraard zullen wij in de toekomst op deze weg doorgaan om nog meer agrariërs van de juiste goede stalverlichting te voorzien.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen