Agenda

Open dag / bedrijfsbezoek op donderdagmiddag 21 september a.s. bij Mts. Peek in Wilnis.

Op donderdagmiddag 21 september a.s. bent u van harte welkom voor een bezoek aan het melkveebedrijf van Robert en Willeke Peek in Wilnis. Deze middag staat in het teken van energie- en dieselbesparing op het bedrijf. De familie Peek is één van de drie deelnemers aan het project ‘Voorbeeldbedrijven Energieneutrale Melkveehouderij in Utrecht’. De voorbeeldbedrijven laten in dit project zien wat er in de praktijk mogelijk is op het gebied van energiebesparing en duurzame opwekking van energie.

Wilt u ook energie besparen of opwekken op uw bedrijf? Laat u dan inspireren op deze middag! Tijdens deze middag geven Robert en Willeke Peek een rondleiding over hun bedrijf en nemen u mee bij hun plannen op het gebied van energie- en dieselbesparing. Hierin zullen zij o.a. uitleg geven over de maatregelen die zij nemen, wat dit kost en wat hen dit oplevert.

Naast de rondleiding is er gedurende de middag ook een energiemarkt, waarop onder meer erfbetreders van de familie Peek u meer vertellen over hun activiteiten op het voorbeeldbedrijf en de mogelijkheden om met energiebesparing en-/of -opwekking aan de slag te gaan. Bovendien verzorgt adviseur Teus Verhoef van PPP Agro Advies een workshop over dieselbesparing op het melkveebedrijf.

Voor wie: melkveehouders, erfbetreders en andere geïnteresseerden uit de provincie Utrecht.

Datum  : donderdagmiddag 21 september 2017

Tijd        : 13.30 tot 16.00 uur

Adres    : Bovendijk 38, 3648 NM Wilnis

Aanmelden: via dit formulier

Toegang is gratis.

Voor meer informatie klik hier.

Wij verzoeken u vriendelijk om niet in bedrijfskleding de open dag te bezoeken.